מטריקס השלימה פרויקט אחסון ווירטואליזציה רחב היקף בנטפים: יישמה 100 שרתים באמצעות 20 שרתים פיזיים

29/03/2011

היקף הפרויקט נאמד בכ- 2 מיליון שקלים

חטיבת האינטגרציה והתשתיות של מטריקס השלימה פרויקט וירטואליזציה רחב היקף בחברת נטפים. היקפו הכספי של הפרוייקט נאמד בכ- 2 מיליון ₪.

במסגרת הפרויקט, יישמה מטריקס 100 שרתים וירטואליים באמצעות פתרון הוירטואליזציה של חברת VMware. בנוסף יישמה שתי מערכות אחסון מסוג CX-4 960 של EMC המשמשות לאחסון נתונים מן המערכות התפעוליות בארגון. נפח האחסון שיושם הוא 60 טרה בייט. כמו כן, בוצע מהלך של שדרוג מתגים למתגים של חברת EMC.

פרויקט זה  יאפשר לנטפים להתייעל משמעותית במערך האחסון והשרתים, לעבוד עם תשתיות חדישות בעלות קיבולת גבוהה וביצועים גבוהים ולחסוך משאבים רבים של חומרה, כח אדם, מקום, חשמל, מיזוג אויר ועוד.

לדברי אבי וינגרט, מנהל תקשורת ותשתיות בחברת נטפים: "נטפים צמחה בשנים האחרונות
ב- 15% בממוצע מדי שנה וצפויה לשמור על היקף גידול דומה גם בשנים הקרובות. גידול מואץ זה מחייב אותנו להיערך עם מערך IT מתאים עם מערכות תפעוליות מתקדמות ותשתית הולמת. הפתרון שהתאימו לנו מטריקס נועד להתמודד עם כמות הנתונים והיישומים בארגון, כמו גם עם הגידול במספר המשתמשים".

לדברי יריב הרוש, מנהל מכירות בחטיבת אינטגרציה ותשתיות, "הפתרון שיושם במסגרת הפרויקט בנטפים הינו סקלבילי ומאפשר המשך הרחבה של היקף מערכות המידע על בסיס הקיים,  כמו גם ליהנות ממערכות תשתית עתירות ביצועים ולהשיג חסכון משמעותי בעלוית ה- IT באמצעות פתרונות וירטואליזציה ואחסון יעיל". ​
  • Rss